>Og siger at han ikke vil afvise< 

 Men det handler også om at bevare magten i Sverige selvfølgelig den 30. marts under en måned efter at Magdalene andre Job i et interview på SVT.
Der sidder Finn Nørbygaard og siger at han ikke vil afvise at deltage. Slemt som er bedst hvis jeg var opsigtsvækkende er det at høre en af de andre folk.

Dufte i runde tal så er det altså sådan at hver morgen så er der flere svenskere der godt vil med i Nato en der rækker der går kun en vej og det er meningsmålinger ja dem kan man jo også godt læse selvom at det svenske socialdemokrat så hvad gør men lad os nu bare lave det tankeeksperiment at socialdemokraterne havde.

Bbibeholde deres modstand mod Nato så var det blevet det var det allerede i kæmpe valgtema måske det største overhovedet ikke at svenskerne skal til september og man skal altså ikke være professor i verden meningsmålinger eller kritik eller militærstrategi for at regne ud at det ikke kunne og ville sandsynligvis kostet.

Socialdemokraterne regeringsmagten, så kan det godt være der er den gamle Kvindeklub dem der gik forrest med freds marcherne i 70’erne og frem så kan det godt være at de skoene af de er imod nato-medlemskab det gør ikke så meget fordi de har ikke nogen andre steder at gå hen i skal nok stemme socialdemokratisk alligevel.

Så den proces der har været hos de svenskere har ikke så meget handlede om hvad det her betyder Sverige de har mere handlede om hvad betyder det her for dem men for Sverige og så selvom tiden ellers nærmeste sammen så helt kort kan man sige at få det svenskerne handler det er dels om krig i Europa.

 Men det handler også om at bevare magten i Sverige selvfølgelig den 30. marts under en måned efter at Magdalene andre Job i et interview på SVT. Der sidder Finn Nørbygaard og siger at han ikke vil afvise at deltage. Slemt som er bedst hvis jeg var opsigtsvækkende er det at høre en af de andre folk.

Statsminister sige det det var ikke vendepunkt der har været en uformel aftale om at hvis Finland og Sverige vi være medlem af Nato så sender din ansøgning på samme tid og torsdag i sidste uge mellem Finland sig klar og sendt en konflikt next Viktor applikation fra Nato og kan du ikke fordrage security nu retter alles øjne.